Get ready for valentines day

Heisann!
Om under to uker er det valentines dag. Jeg selv er veldig glad i denne dagen. Det er da jeg endelig tar motet til meg og forteller det som var vært inni meg i flere måneder. Jeg syntes livet er en veldig interessant ting egentlig. Hvordan alt fungerer og hvor forskjellige vi er. Jeg er også veldig fascinert av kjærlighet. Hvordan man blir blind for den personen du er betatt av. Han er alltid på hjernen din og det er vanskelig å fokusere. Han er det eneste du snakker om. Bare han snakker til deg blir du helt varm og klarer ikke å få ut et eneste ord.

Han står der og du skal akkurat til å gå bort og prate til han men han går og du skulle bare ønske du kunne fortelle han at du holder hver eneste pust for han. Det å være forelsket er egentlig veldig spennende. Du gleder deg til skolen da du kan stirre på han i klasserommet. Du rødmer hver gang han går forbi, drømmer om at dere kunne vært sammen en gang i fremtiden selv om du vet han liker mange andre jenter som er mye penere enn deg. Du tørr ikke å spørre fordi du er redd han skal le deg opp i ansiktet.

Det er fem gutter jeg har vært forelsket i. Den første i flere år før han knuste hjertet mitt. Den andre fikk jeg faktisk men han gikk rundt å sa til alle at jeg var forferdelig. Den tredje gikk i parallell klassen min og var egentlig vilt forelsket i han men han svarte nei over telefonen. Den fjerde var jeg forelsket i helt frem til sommeren før han gled ut av hjernen min etter to måneder. Nå er det en ny gutt jeg virkelig er dødsforelsket i. Han er ikke så høy, går som oftest i grønn jakke, snakker ofte polsk og smiler som en engel. Jeg vet jeg aldri kommer til å få han for han liker så mange andre. Han ser meg sikkert bare som den rare jenta bakerst i klasserommet som aldri sier et eneste ord høyt.

Poenget mitt er at alle dere som føler akkurat det samme som meg nå og ikke sier noe fordi dere er redd for hva han vil si. Bare gjør det. Hvis han sier nei var han ikke den rette for deg. Husk at du er nydelig uansett hva de sier. Valentines day er den perfekte tiden å fortelle den du liker at du liker han. Skriv det i et brev eller si det face to face. Det skal hvertfall jeg gjøre. Speak now or forever hold Your piece.

Én kommentar

05.02.2014 kl.19:08

<3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits