Det kom som lyn fra klar himmel

Hei! Jeg lagde denne bloggen for over et år siden. Jeg lagde den for å si det jeg mente for bloggen er det eneste jeg har der hvor jeg faktisk kan si min mening. Bloggen min er som en åpen dagbok. Jeg skriver det jeg mener rett fra hjertet og skammer meg ikke over noe av det jeg har skrevet. For det er min blogg. Jeg er ikke spesielt "populær" på skolen og ingen legger så mye merke til meg. Jeg visste jo at venninnene mine leste bloggen min men de siste dagene har det vært flere i klassen som har kommet bort å sagt at de leser bloggen min.

Det er jo bare bra egentlig men når du plutselig finner ut at den du er mest "redd" for leser bloggen din og dine dypeste tanker for du ikke akkuratt lyst til å fortsette. Nå har bloggen min som skulle brukes til å skrive det jeg mente blitt overtatt av frykt. Frykt for at andre skal lese det. Fikk vite i siste time i dag at en spesiell person leste innlegget mitt valentines day og da visste alt. Jeg holdt tilbake tårer i hele den siste timen før tårene trillet etter tre kvarter.

Jeg vil vekk. Vekk fra alt og alle. Et sted der jeg kan være alene uten å bli såret hver dag. Et sted der hvor bare engler fins som beskytter deg fra alt vondt her i livet. Når jeg var liten trodde jeg at det ikke fantes en vond sjel i verden. Alt føltes så perfekt. Men så vokste jeg opp og skjønte at jeg hadde tatt feil. For de personene som knuser hjertet ditt mest uten å vite det selv er de som ligner mest på engler.

3 kommentarer

Eirin Dolve

06.02.2014 kl.22:17

Uff, jeg håper det går bedre med deg. Men bare husk på å drite i hva de andre sier og mener! Du er flott akkurat som du er :)

Mia

07.02.2014 kl.20:28

Hei Lisa, jeg har faktisk lest bloggen din en stund, og jeg syntes den er veldig fin :) Jeg syntes ikke du skal slutte å skrive det du mener, for det hjelper oss andre til å forstå hvorfor du er så stille. Jeg har prøvd å snakke mer til deg i det siste (har du merket det? :) ) Skriv det du har på hjertet, ingen dømmer deg. Jeg så hvordan du så på han du liker i stad, og det jeg så var kjærlighet. Ta en sjans! prøv å bli kjent med han, hvis ikke kommer han aldri til å virkelig legge merke til deg<3

Du er en flott og snill jente, det er synd vi har mistet kontakten og aldri sankker sammen mer.. det skjer visst ofte på ungdomsskolen.. vi var jo praktisk talt bestevenner:P Stå på! du ruler!

Hilsen Mia :)

Lisa Semb

07.02.2014 kl.21:10

Mia: Tusen takk<3. Fikk tårer i øynene da jeg leste dette og det hjalp virkelig på selvtilliten min. Du er en fantastisk person du også og vil virkelig bli bedre kjent med deg. Tung har bare blitt så komplisert på ungdomsskolen men det trenger jo ikke å være det :). Tusen takk for den flotte kommentaren. Det betyr mye<3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits