4sound

Hei alle sammen!
I dag tok vi turen til musikkbutikken 4sound i Moss. Det var utrolig kult. Jeg er jo superinterresert i musikk og har mast om å få dra dit lenge. De er veldig hjelpsomme og snille der og da fikk jeg jo også stemt gitaren min. Det var alle slags instrumenter der. Ukuleler, forskjellige gitarer, banjo, triangel, fiolin, trommer, piano, trekkspill å så mye mer. Kunne vært der i flere timer. Har aldri fått spilt på en banjo eller tatt på en banjo før så det var sykt kult. Den var utrolig tung og kostet 40 000 kroner men jeg skal lære meg det etterhvert.

Prøvde også store flygel og piano, trommer, mikrofoner, forsterkere og scenen. Det var så mye at jeg har ikke ord. Jeg skal definitivt tilbake til den butikken.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits