Der det finnes håp finnes det også engler

Livet er en stor og komplisert ting. Det er fylt med skuffelser, latter, øyeblikk hvor alt er helt perfekt og nesten magisk men du har også øyeblikkene hvor alt er feil og du rett og slett vare vil gi opp. Man kan jo begynne å tenke hvorfor det må være sånn men dessverre så er det sånn livet er. Noen mennesker er varme og gode og er der for deg mens andre gir deg stygge kommentarer og gjør alt for å tråkke deg ned. Jeg vet det er vanskelig å takle og der og da tror du at du er den eneste som har det slik og tror at det er noe feil med deg. Men du må ikke tenke det for alle har noe tungt med seg. Disse følelsene er likevel vanskelig å takle.

Jeg har opplevd mye i løpet av livet. Det har kommet øyeblikk der hvor jeg tror livet er slutt og de har rett i alt de sier om meg. Når han skriver har du ikke noe liv. Hvorfor driver du å skrive sånt tull og når venninnen din forteller hemmelighetene dine videre og mener du er selvopptatt. Når to fra klassen står å ler av deg når du synger. Når de sier du ikke er god nok. Vennene mine har alltid vært der for meg og jeg er evig takknemlig.

Dere som føler det samme. Dere der ute som har angst, depresjon, kjærlighetssorg, problemer på en eller annen måte. Som tror livet er over og føler seg trist og alle rundt bare sier forferdelige ting. Det går over. Husk at dere betyr noe og dere fortjener å ha det bra. Ikke bry deg om dem. Husk at det er et spill og i et spill så vinner man. Du skal vinne kampen og bekjempe de øyeblikkene hvor alt er feil.

Jeg tror engler skapte det meste og jeg tror de er her for å beskytte. Vi fikk gaven av å leve dette fascinerende livet. Vi kom hit og var glade og førnøyde og du gikk i barnehagen om morningen gråt fordi moren eller faren din skulle gå og du løp bort for å gi dem en klem. Du krangler med bestevennen din om hvem som skal ha den rosa blyanten. Venter hver morgen på henne ved vindue foran kassettspilkeren. Så er det kveld og du sitter i armkroken til moren din mens hun leser eventyr om hvordan prinsessen finner prinsen og hun kysser deg på pannen før du sovner.

Så vokser vi opp og livet som pleide å være så enkelt er plutselig blitt komplisert. Du får kjærlighetssorg, folk er frekke og bare ler og peker på deg, du er deprimert og tror at du har nådd slutten, venner går men husk at nye venner kommer, etter hvert finner du den perfekte gutten, du finner nye interesser. Det blir bedre. Hvis du trenger hjelp så les denne bloggen. Tro meg jeg kan hjelpe deg gjennom det. Det finnes håp der ute og der det finnes håp finnes det også trygghet, godhet og varme tanker. Det er en vei dit og jeg kan love deg at hvis du ikke gir opp så kommer du dit. Der er livet du alltid har ønsket deg. Men på veien dit møter du på dårlige kommentarer, tårer, ydmykelse, svikt og mye annet. Det er en lang og tung vei men hvis du tror lover jeg deg at du kommer dit. Der det fins håp finnes det også engler.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits