Innocent

Hei alle sammen!
Det er veldig tungt nå når vi er ferdige med alle forestillingene og undervisningen starter ikke igjen før til høsten selv om vi møtes til en sommeravslutning. Noen skal slutte og det er jo veldig trist. Denne teatergruppa er som familie for meg. De er så sykt flinke og utrolig snille mennesker. Jeg savner dem allerede. Det er trist å tenke på a t vi aldri skal spille Peer gynt igjen. Men jeg slutter ikke med teater. Jeg gleder meg allerede til høsten.

I dag fant jeg ut at den personen hjernen min har fokusert på i flere måneder egentlig ikke var den jeg trodde. Jeg har hatt en følelse av det en stund og den følelsen var korrekt. Jeg må prøve å glemme han men det er vanskelig. Men han er ikke verdt mine tårer og all den tiden jeg bruker på å tenke på han mens han tenker på andre og tenker forferdelig om meg. For hvis han ikke gjør noe for å beholde meg så hvorfor slåss jeg for å bli. Jeg syntes å være forelsket er noe av det mest magiske som finnes men også det vanskeligste. Du står foran han med hjertet i hånda og du kan risikere at det blir knust. Det er vanskelig å takle men for å takle sånne situasjoner må man samarbeidet med hjernen for å få hjertet på plass igjen. For en gutt som gjør alt han kan for å holde deg unna er en gutt som ikke er verdt dine tårer.

2 kommentarer

prinsessen

06.03.2014 kl.21:17

FOR et nydelig hår du har. Ikke minst er kjempe vakker! Kanksje du har fått deg en ny fast leser? <3

Har nettopp postet et innlegg av dagens antrekk. Hadde blitt så glad om du tok en titt innom <3

Masse klemmer fra prinsessen.

Lisa Semb

06.03.2014 kl.21:31

prinsessen: tusen takk for en super tilbakemelding<3klart jeg kan titte innom. Veldig hyggelig kommentar forresten<3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits