Skogstur til stranda

Hei dere! Da var det overstått hvertfall. Hele trinnet har nemlig vært på skogstur i dag. Vi lærte jo en del ting på veien men jeg er jo ikke akkuratt noen villmarksperson og gikk derfor rundt hele tiden å var livredd for å møte på noe krypdyr, hehe! Tråkket jo ned skoen min full av jørme selvfølgelig, flaks ass!!! Kom etterhvert fram til stranda der hvor vi tok oss en velfortjent lunsj, vasset ved strandkanten, lærte en del ting og gjorde naturfagsoppgaver siden det tross alt var en naturfagstur.

Det var fra min side en ganske så koselig tur egentlig (bortsett fra den skogdelen) og vi koste oss massemasse der nede. Nå på ettermiddagskvisten har jeg vært hos noen venner og grillet. Fint vær og god stemning, får ikke blitt bedre enn det!

Har dere hatt en fin dag?

2 kommentarer

prinsessen

30.05.2014 kl.22:57

Sååå utrolig herlig! <3

Lisa Semb

30.05.2014 kl.23:17

prinsessen: ja! Ha en fin kveld videre<3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits