Sommerfugler i magen!

Heihei! Da var det tilbake til bloggen da. Jeg må si det har vært deilig og ikke blogge på en stund men skal bli greit å starte igjen også. I morgen er det tilbake til skole og hverdag. Jeg sitter her fullt av nerver og sommerfugler i magen. Det skal jo bli godt å komme tilbake til skolen men jeg må si jeg gruer meg en del også.

2 kommentarer

Urte

17.08.2014 kl.20:36

Ha en herlig søndag kjære deg! Lad opp før mandagen. :)

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake. Jeg har nettopp startet å blogge, men jeg går helt den andre veien enn de flest andre, derfor trenger jeg en liten "boost". Jeg skriver om ting veldig få andre skriver om, men jeg er kun 14 år, så jeg blir nok undervurdert. Jeg er her for å bevise at jeg KAN, og om jeg kan, så kan du også. Takker for støtten.

Lisa Semb

17.08.2014 kl.21:39

Urte: du høres ut som en herlig person og jeg tror du kan nå langt. Bare aldri gi opp og aldri la noen tro at du ikke kan. Jeg skriver også om ting andre ikke tørr å skrive om som angst osv. Jeg tror du klarer deg fint og jeg ønsker deg masse lykke til med bloggingen!

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits