VERDENS BESTE NYHETER

Hey! Andre dag i niende klasse. I dag har vi hatt litt forskjellige fag både teoretisk og praktisk. I mat og helse lagde vi pannekaker med blåbærsyltetøy.

Men for å nevne noe annet. Har dere hørt taylor swift nyhetene!!!! Hun slipper ut et nytt album den 27 oktober og 28 i norge på bursdagen min!!!!! Albumet heter 1989 som er året hun ble født. Det er annerledes fra alt annet hun har gjort for det er nemlig et pop album. Hun gir seg ut på en ny turne med hele fem hundre meet and greats for hvert show og det er store sannsynligheter for at hun kommer til norge.

Hun har allerede sluppet ut en sang som heter shake it off og en video til den. Sangen er DØDSBRA og videoen har allerede blitt favoritten min. Dere må seriøst høre på sangen og se videoen. Gud så bra den var!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits