Praktisk ettermiddag

Heisann! Denne ettermidaggen har gått til ting på må gjøre listen min. Har fått gjort så mye. Når jeg kom hjem tok jeg ludo gutten ut på en laang tur. Etter det spiste jeg en sunn og god salat før jeg gikk løs på leksene. Der sto samfunnsfag og norsk lesing på planen. Har også øvd på både gitar og piano en del i dag.

Etter all jobbingen tok jeg meg en 30 minutters intens danseøkt. Var deilig å starte opp med det igjen og jeg virkelig elsker å danse. Etter en sånn økt er det superdeilig å ta seg en kald dusj og så sette seg ned og se på idol!

På tirsdagen tok vi skolebilde. Var superstresset for jeg er så dårlig når det gjelder å forberede seg til et skolebilde. Jeg må si jeg håpet på bedre resultat men ble sånn passe fornøyd.

2 kommentarer

martin

27.08.2014 kl.22:08

Søt hund, fin jente. :-)

Lisa Semb

27.08.2014 kl.22:10

martin: tusen takk<3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits