Bursdagsselskap

Heihei! Har nettopp hatt verdens beste dag. Startet dagen med en time spansk og siden den andre klassen var på tur var vi ikke så mange. De to neste timene gikk til khv og det var jo bare latter og god stemning med bestisene. Så spiste jeg supergod lunsj etterfulgt av to timer med gandhi film. Slutta dagen med en time sal og scene der vi øvde på sirkusforestillingen vi skal fremføre neste uke. Verdens beste og snilleste gruppe, hehe!!!!!

!Så var det bare å løpe hjem for å ordne seg til bursdag, dra på sang og så kjøre ned til peppes der hvor bursdagen skulle bli holdt. Vi hadde det såå gøy med latter og godt humør. Nå er jeg endelig iført pysjen min foran tv-en og under dyna,haha!!!!

Natta fineste lesere

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits