Oppsummering

Heihei! Jeg skal bare ta en liten oppsummering på hva som har skjedd disse dagene. På søndag var jeg og familien min på besøk til noen venner av oss for å feire bursdagen til barna deres. Det var koselig med god mat og god dessert. Jeg dro litt tidligere derfra for så å sitte hele kvelden med spansk gloser og matte lekser. Fy søren så lenge jeg satt.

På mandag hadde vi en passe kjedelig dag på skolen. Med alle teller prøve, spansk gloseprøve og en nokså rar musikktime, hehe! Så var det bare å komme seg på teater hvor vi lagde sketsjer basert på manuset mens vi ønsket oss roller. Det var en sykt morsom teatertime!!! Etter teateret dro jeg med mamma ned på frisk treningsstudio og meldte meg på så i morgen skal jeg dit og trene, jippi!!!!

Har hatt en supermorsom dag i dag! Vi lagde eplekake og grønnsakssuppe i mat og helse i dag. Det dmakte syykt godt!!! Ellers har vi stått på for fullt her hjemme i dag siden det er en megler som så på huset. Vi skal flytte, men ikke langt. Flytter faktisk opp i gata til bestevenninna mi noe som er veldig gøy da. Jeg forteller mer om hele denne flyttingen senere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits