Min detaljerte, spennende onsdag!

Heihei! Hadde verdens beste onsdag i går. Startet med leksejobbing på skolen og jeg fikk bort en del med lekser. Etter de hadde vi carlsten leseprøve, det gikk ganske bra men blir så sinnsykt stresset når alle andre leverer og jeg har ikke kommet halvveis, haha!

Så jobbet vi med gandhi prosjektet og etter det hadde vi mer leksejobbing. I siste time hadde vi sal og scene. Jeg, camilla og mathilde er på gruppe og vi har stand up så vi skal spille forskjellige kjendiser. Det skal fremføres neste uke og jeg gleder meg syyykt!

Etter skolen trente jeg med jentene på frisk som sagt! Så var det bare å gjøre seg klar for konfirmasjonsmøte. Det var dødskjedelig men er veldig fornøyd med gruppa mi. Har to sinnsykt kjekke gutter på gruppa så kan ikke klage, haha! Dere vet hvordan det er!

Natta folkens!!!!

2 kommentarer

trololo

19.09.2014 kl.16:06

Så fine dere er <3

Lisa Semb

19.09.2014 kl.17:52

trololo: takk<3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits