Høst hos zalando!

Annonse

Heihei! Det er vel ikke bare jeg som er opptatt av klær og høstens mote?<3 jeg elsker følelsen man får når man åpner postkassa og de nye høstklærne ligger klare. Zalando har sååå mye fint og det er så utrolig mange fordeler: Det er gratis frakt og retur, du kan velge blandt over 1500 merkenavn for barn, dame og herre.

Har dere ikke plukket ut høstgarderoben ennå bør dere sjekke ut www.zalando.no Jeg kan garantere dere at dere finner noe dere liker. Jeg har plukket ut mine favoritter:

To superfine høstsko//nike-sko//basic hvit genser og nydelig svart kåpe//høstrosa dunjakke//varm og komfortabel høstgenser//sinnsykt kult skjerf//

Skulle gjerne hatt alt dette i garderoben. Hva syntes dere? Sjekk ut nettsiden www.zalando.no og få verdens fineste høstgarderobe til grei pris (gratis frakt)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits