Oslo & starbucks

Hei dere! Idag tok jeg og familien min en tur til oslo. Vi dro først innom folk & film for å oppdatere profilen og bildene mine. Jeg er medlem av en teater gruppe som er kalt folk & film der hvor jeg blir plukket ut til forskjellige auditions, reklamer osv. Godt å få unnagjort det med bildene. Har hatt det over meg i et halvt år nå, heh!

Da det var gjort dro vi på egon noe som selvfølgelig falt i smak og var veldig koselig. Før vi dro hjem måtte jeg jo selvfølgelig innom starbucks for første gang. Herregud, det er dråper fra himmelen assa, hehe! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har smakt det før. Jeg bestilte chocolate creme ett eller annet. Det var hvertfall utrolig godt og annbefales på det sterkeste.

Har dere vært på starbucks før?<3

2 kommentarer

Ida

29.09.2014 kl.22:55

Koos da! Pen du er:0

Lisa Semb

29.09.2014 kl.22:56

Ida: takk<3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits