Like the worst day in the history

Det kom som et sjokk. Nå har jeg bare vondt i magen og håper på det beste. "En person funnet død" nei det kan ikke stemme, eller?

Det startet med en fredfull morning. Fuglene kvitrett med ingen antydning til bekymring. Jeg gikk som vanlig med mathilde og camilla til skolen. Vi var trøtte alle tre og var ikke særlig glad for å høre klokka ringe inn til første time.

Men vi gikk inn som vanlig, møtte Linn Sofie med et smil om munnen før det bare var å finne fram naturfagsbøkene. Jeg trodde jeg serr skulle sovne av all teorien vi måtte pugge og kunne med tanke på prøve på fredag. Så var det et lite friminutt før to timer med spaaansk. Gloser og repetisjon, gloser og repetisjon, gloser og repetisjon. Så var det spising og siden det er malere hjemme hos oss pakket jeg bare kjapt med meg to knekkebrød så det ble ikke rare spisingen.

Så var det de to leeengste timene i mitt liv. Vi fikk tilbake matteprøven og skulle gå igjennom hele. Jeg fulgte jo med på høygir for å forstå hvertfall litt av algebra og likninger og hele pakka. Så et lite friminutt før siste time med musikk. Tidligere i dag fikk jeg også 6 i spansk noe jeg er suuuperduperfornøyd med. Uansett, i musikken spilte jeg amazing grace på gitar, hehe og vi diskuterte sanger til julekonserten. Med andre ord så var dette et av de eneste høydepunktene i dag.

Når jeg kom hjem var fortsatt malerne her så jeg satt bare rett opp og ned på rommet mitt i en time før det bare var å plukke fram manuset og dra ned på teater. Da skulle vi lage rollehistorier og når vi skulle fremføre det var jeg så nervøs at jeg trodde jeg skulle krepere der jeg stod, men det gikk faktisk ganske bra. Så får jeg nyheten. Det var funnet en død person ved seiersten. Jeg bor jo i lille lille Drøbak og her skjer det nesten aldri noe. Jeg fikk helt vondt i magen og vet fortsatt ikke så mye om dette. Jeg håper på bra nyheter rundt dødsfallet og må bare påpeke med en gang at jeg ikke tåler nyheter, heh! Blir skikkelig paranoid.

Så ja det var min dag og jeg håper for guds skyld at dere har hatt en bedre dag. Jeg vet vi som er rosabloggere framstilles som bare glade og har et perfekt liv men tro meg. Når man er blogger dytter man som oftest ut alt det dumme og bare øser på med alt som er bra og ofte overreagerer litt. Det er jo ikke sånn at vi elsker klær av hele vårt hjerte, haha! Bloggere ass :P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits