ROSA INNLEGG

Heihei!

Et litt forsinket rosa innlegg. Som sagt så er jo oktober måneden man støtter brystkreft og i forbindelse med det skal jeg å vise dere mine rosa favoritter. Vet dette innlegget kommer veldig sent men har hatt så utrolig mye å gjøre i oktober men bedre sent enn aldri ikke sant, hehe! Uansett her er mine rosa favoritter.

ROSA SLØYFE: Denne rosa sløyfa kjøpte jeg i starten av oktober hos lindex. Den er utrolig fin og viktigst av alt støtter den en god sak. Jeg bruker den så og si hver dag. Jeg håper alle har vist støtte i oktober og kjøpt rosa sløyfe. Du kan få kjøpt det på kappahl, lindex, mester grønn og sikkert masse andre steder jeg ikke vet om, hehe!

REFLEKS: Dette er helt åpenbart den kuleste rosa sløyfe refleksen jeg har hatt. Den funker utrolig godt i mørket og er perfekt for turer ut på kvelden. Rosa sløyfe og sikkerhet kommer alltid først! Jeg kjøpte refleksen min hos lindex.

SUPERSØTE HÅNDKLER: Disse er helt utrolig fine og helt klart min rosa sløyfe favoritt. Det er mamma som har kjøpt dem så jeg aner egentlig ikke hvor dem er fra men kulere håndkler skal man lete lenge etter. De er så søte og jeg bare elsker fargen på dem.

ROSA SLØYFE TRENINGSTOPP: Denne toppen er egentlig ganske gammel. Fikk den i mai 2013 etter at pappa hadde vært i San Fransisco. Han kjøpte den til meg derfra og det har vært en favoritt leeenge. Den er utrolig komfortabel og søt (støtter også rosa sløyfe aksjonen). Jeg er egentlig litt usikker på om det faktisk er en treningstopp men jeg liker hvertfall å bruke den til det!

LULU"S SMINKEMAPPE: Lulus er et av mine favorittmerker når det kommer til tema sminke. De har seriøst de fineste sminkemappene, toalettmappene og sminkebagene i verden. Dette er helt ærlige meninger jeg sverger. Jeg digger lulus og fikk denne herligheten til bursdagen min. Har ikke tatt den i bruk ennå men gleder meg til jeg skal det. Dere burde sjekke ut lulus og muligens ta en shoppingtur så fort som mulig, hehe!ROSA PUSH-UP BH: Denne er helt klart min favoritt når det kommer til bh-er. Den er superfin, har nesten ikke push-up i det hele tatt (I promise) og best av alt den er ROSA<3 Kjøpte den på lindex og kunne ikke vært mer fornøyd. I LOVE PINK, HEHE<3<3<3
ROSA KOSEGENSER: Fikk denne utrolig deilige kosegenseren til bursdagen min og den er kjøpt hos ginatricot. Jeg elsker den og den har allerede blitt en favoritt nå i høst. Den er perfekt å slappe av i eller å ha på en vanlig skoledag. Uansett så er den god og varm! 

Det var mine rosa favoritter! Håper dere likte dette innlegget og ble inspirert. Si ifra hvis dere vil ha flere slike innlegg også ønsker jeg dere en fortsatt fin lørdag<3<3<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits