cooking and you know

Heisann! Da var vi på tirsdag og det er en veldig stressende dag for meg men har faktisk hatt en overraskende bra tirsdag. Hadde jobbing og fæle historier (dere vil virkelig ikke høre den) på starten av dagen, så en kort lunsj før vi hadde mat og helse. Hadde med matpakke i dag for vi skulle jo lage mat uansett, hehe! Vi lagde laks, potetmos, grønnsaker med saus og rullekake med bringebær. Liker ikke laks så den ga jeg til erlend som er en av de på gruppa mi, hehe! Bra å komme på gruppe med noen som liker laks. Er også på gruppe men bestevenninna mi så det passer jo perfekt. Rullekaka smakte utrolig godt og det ble et godt resultat, det samme med potetmosen. Så måtte jeg og Mathilde kjappe oss å hente Camilla for og dra på konfirmantgruppe men plutselig finner vi ut at det er klokka syv istedet, jaja! Det er bare positivt for meg pga pianoen som jeg nå rekker helt perfekt. Da blir det servert sjokoladepizza har jeg hørt. Mon tro hvordan det smaker, hehe! 

Akkuratt nå hører jeg på taylor swift 1989 som dere foressten bare må kjøpe. Det er helt syyykt bra!!!!!! Hun skuffer aldri og ingen kan måle seg med henne, haha! Med andre ord er jeg en stor fan. De polakkene er oppe i huset og setter opp vegg og dør på rommet mitt så da kan jeg straks flytte inn for fullt. Gleder meg helt sinnsykt. Forhåpentligvis får jeg rommet helt fiks ferdig innen november er omme. Så kanskje jeg får fikset en room tour hvis noen er interresserte? Uansett, i forbindelse med taylor swift sitt nye album tenkte jeg og vise dere noen av sangene som har satt seg på hjernen min de siste dagene. Jeg antar at de fleste har hørt shake it off, out of the woods og welcome to new york siden hun har gitt dem ut som singler så jeg gidder ikke å dele de men hvis dere ikke har hørt dem burde dere sjekke de ut. Taylor har fjernet albumene sine fra spotify så dere får dem ikke der. Hun mener musikk ikke skal være gratis så hun nekter å ha dem der men vi får jo se om hun ombestemmer seg. Her er noen av mine favoritter fra albumet:

Taylor Swift: I Know Places

 

Taylor Swift: I Know Places

 

Taylor Swift: Wildest Dreams

 

Taylor Swift: Style

 

Taylor Swift: Wonderland

 

Taylor Swift: Style

Der har du noen av sangene. Det er faktisk sykt vanskelig å finne dem på youtube ennå så jeg fikk dessverre ikke lastet ned noen lyrics video, men dette er jo bedre en ingenting. Skal skraks på piano men vi snakkes muligens etterpå hvis jeg har tid.

Ha en fortsatt fin dag videre<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits