Butterflies

Hei! Hadde nynorsk prøve idag og er så glad for å ha fått det overstått. Følte det gikk ganske bra men vet jo ikke enda. Har også kommet meg på trening i dag noe som nå føles helt fantastisk. Ble bare tid til ett innlegg i dag dessverre. Får se hva jeg rekker i morgen. Var oppe i det nye huset istad for å se på rommet mitt og tapeten er faktisk ferdig fikset og døra er på plass så det var jo en helt fantastisk overrasskelse. Det eneste som mangler da er lister og dørhåndtak til døra. Gleder meg til det er ferdig!

Her er en smakebit av hvordan tapeten ser ut. Hva syntes dere?

Sånn ser rommet mitt ut ( med masse rot og arbeidsutstyr)

Stemmen min har skjørt seg så jeg prøver alt jeg kan for å fikse den. Drikker derfor masse te og går med skjerf ute. Kjipt når stemmen ryker. Har nettopp dusjet og er klar for senga. Endelig!

Har dere hatt en fin dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits