Julegavetips fra bakernogkokken

annonse

Heihei dere!

Nå nærmer virkelig julen seg og det er snart på tide å handle inn julegaver. Det er bra å være ute i god tid. I dette innlegget skal jeg gi dere gode tips til julegaver fra http://bakerenogkokken.no/julegavetips/ .  De har sååå mye fint innen for kjøkkenutstyr og bakeutstyr. Dette er perfekt for enten mormor, morfar, mamma, pappa, kjæreste eller venninne. Det passer til enhver. Kjøkkenutstyr er jo en utrolig smart gave å gi og de blir definitivt glad for den. Her er de jeg plukket ut som mine favoritter.


Var ikke denne utrolig søt. Dette er et hjerteformed støpesett. Den er perfekt til å lage kule dekorasjoner til kaker eller andre desserter. Jeg syntes hvertfall den var utrolig søt og tenk hvor fine kakene blir med disse søte dekorasjonene. Denne passer f.eks. perfekt for mormor, mamma eller til en venninne. Du finner den her http://bakerenogkokken.no/bakeutstyr/silikonformer/lekue-hjerter-støpeform-3d/?group=prod_prod_grp-s1%2F19 (Klarer ikke å få linkene mindre, er det noen som vet hvordan man gjør det på mac)

Jeg kommer ikke over hvor utrolig kul denne var. Det er den kuleste spagettimåleren jeg noen gang har sett. Denne passer jo perfekt til kjæresten, mamma eller pappa, venninne, egentlig hvem som helst. Den var sykt kul og er nok ikke lenge til denne kommer på mitt kjøkken også, hehe!

Herregud disse er så søte. De passer liksom perfekt til en jentekveld eller tid med kjæresten. Dette er hjerteformede muffinsformer. Hvor mye kulere hadde ikke muffinsene sett ut med disse formene. Du kan få dem i flere farger. Du finner den her http://bakerenogkokken.no/bakeutstyr/bolle-og-muffinsformer/hjertemuffinsform-rosa/?group=prod_prod_grp-s1%2F534

Jeg anbefaler dere virkelig å sjekke ut siden deres for tro meg, de har sååå mye fint http://bakerenogkokken.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits