Julegateåpning

Heihei! Idag er første søndag i advent og drøbak har da alltid sin årlige julegateåpning. Min familie har alltid en spesiell tradisjon på julegateåpningen og den fulgte vi jo også idag. Det var superduperkoselig<33 Da jeg våknet gikk jeg rett ned å lagde meg egg, te og satt på tv-en for å våkne opp litt. Får bare mer og mer julestemning for hver dag som går. Etter det stelte jeg meg og gikk en morgentur med ludo i frisk luft før vi dro ned til julegateåpningen.

Vi gikk først innom julemessen og spiste lapper. Namnam! Turen gikk videre til julenissens postkontor, julebodene og julehuset. De har sååå mye fint. Til slutt gikk vi innom bibloteket og lånte med oss julefilm og jeg fikk endelig med meg boka if i stay. Har hørt den skal være veldig bra. Mamma dro innom ica på veien hjem og "møtte på nissen" som delte ut godteri og julebrus, hehe!

Når vi kom hjem tente vi adventslyset og pyntet juletreet. Så satt vi oss og så alene hjemme og spiste julegodteriet. En perfekt slutt på en perfekt dag.

Har dere hatt er fin 1. Søndag i advent?<3

2 kommentarer

Anita Søvold

30.11.2014 kl.22:43

Så fine bilder :) Ja min 1 søndag i advent har vært fin den :)

Lisa Semb

30.11.2014 kl.22:56

Anita Søvold: takk, supert<3 stas med 1. Søndag i advent;)

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits