Forbidden love

Er det mulig! Når det kommer til meg og kjærlighet er det jammen ikke godt å si hva som kommer. Jeg faller stadig for de jeg enten aldri kan få eller badboys som det kalles. Det er utrolig typisk at jeg ikke kan falle for noen som er enkle og snille. Jeg husker sååå godt perioden jeg hadde fra januar til april hvor min forrige STORE forelskelse knuste hjertet mitt gang på gang og ga meg i tillegg sosial angst. Det var helt forferdelig og jeg har så lite lyst til å gå igjennom det igjen.

Nå er jeg ganske så sikker på at må ta samme runden om igjen med en ny. Men dette er verre. Det er feil. Det er umulig. Men vanskelig å frastå. Jeg håper virkelig at dette bare er midlertidig. Jeg får skyldfølelse bare av å tenke på at jeg liker han. Jeg tror dessuten aldri at han kunne falle for en som meg. Uff, nei det er ikke lett å si hva kjærligheten kommer med. Vi må bare lære å takle det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits