Juledager

Heisann! Dette er et innlegg der hvor jeg oppsumerer de siste dagene. Det har vært ganske hektisk og jeg har rett og slett ikke rukket å blogge så her kommer en liten oppdatering.

Fredag

På fredag sluttet vi elleve på skolen. Vi hadde en utrolig koselig juleavslutning. Så på julevideoer, spiste godteri og læreren vår Even tok årets spøk på oss. Den var faktisk såå bra at jeg lover å ta den opp i et innlegg i løpet av ferien.

Søndag

Det skjedde ikke mye som var interressant på lørdag så jeg hopper bare rett til søndag. På søndag ble jeg med mathilde ned til city for å hjelpe henne med de siste julegavene. Det ble en koselig men slitsom tur. På veien hjem snødde det som bare det og vi ble helt gjennombløte.

Jeg håper dere alle har hatt en fin juleferie så langt<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits