JULAFTEN

Hei! I går var det jo julaften og den kunne ikke blitt bedre. Det er et av de beste dagene i året. Det er utrolig koselig og alle er samlet hele dagen. Jeg startet dagen med å se på tre nøtter til askepott som alltid. Jeg elsker den filmen. Gjør meg alltid så glad. Etter det var det tid for julegrøten noe som smakte ekstra godt der og da. Etter det så vi på reisen til julestjernen noe som også er en fin tradisjon. Så tok jeg meg en lang tur med ludo før det var tid for den årlige julematen. Det beste måltidet i året. Julematen er ekstra god på selveste julaften.

Etter vi hadde spist leenge og latt maten synke som de voksne sier hvert år var det tid for å åpne presanger. Det er jo noe som tar utrolig lang tid men det var kjempekoselig og jeg ble utrolig fornøyd med alt jeg fikk. En utrolig vellykket julaften.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits