Brutale følelser

Vet jeg har hatt sykt dårlige oppdateringer i det siste men vanskelig å i det hele tatt tenke tanken på å blogge når jeg knapt klarer å fokusere, spise, sove. Jeg er i et sort hull full av følelser og ekle tanker. Ja jeg vet at det kommer en del filosoferingsinnlegg fra min side nå men når du må holde igjen litt hver gang du skal snakke med noen sprekker man til slutt. Bloggen er som mitt fristed hvor jeg får dele tankene mine. Å være forelsket eller å like noen generelt sett kan være den medt magiske tingen i verden men også den mest brutale. Jeg har alltid vært så facinert av dette og hørt på uendelige kjærlighetssanger, sett filmer som romio og julie, hørt historier og prince charming og cinderella. Jeg var alltid cinderella. Jeg husker jeg pleide å kle meg opp i de merkeligste ballkjoler og dagdrømme om den dagen jeg skulle møte min prins.

Opp gjennom årene har bildet av prinsen min forandret seg mye. Synet mitt på livet har også forandret seg. Jeg har! Jeg tror at etterhvert som jeg ble eldre innså jeg at det ikke fantes noen prins og at eventyr skulle forbli eventyr. Jeg trodde alltid at når jeg først fant prinsen der han kom ridende på sin hvite hest ville han være enkel å se. Han ville jo være perfekt. Jeg ville merket om det var skurken som satt på hesten. Men jeg har innsett at prinsen er mer lik skurken utseende messig enn jeg trodde. Noen ganger kan de være så like at du ender opp med å falle for en fyr! Eldre, søt, kjekk, perfekt. Men det du ikke vet er at den du kanskje tror er prinsen kan vise seg å være skurken.

Det er helt jævelig. Bare spør meg! Hvertfall når ingenting går som planlagt og du må beskytte deg selv før det er forsent. Men hvordan kan du vite hvem han virkelig er og hva han virkelig føler. En som smiler som en engel når du ser han og personligheten bare får deg til å smelte totalt. Jeg skal nok finne ut av det. Om det ender i tårer og skriking i vill panikk eller om jeg endelig har funnet prinsen min på den hvite hest vet jeg ikke sikkert enda. Men en ting vet jeg.......Så lenge jeg spiller på ærlighet kan ingenting slå feil!

Én kommentar

lisa marie mathisen

25.02.2015 kl.21:21

Du kommer til og få drømmeprinsen din en dag skal du nå se med tiden kan det hende du har drømme prinsen og drømme hesten! kjempe glad i deg Lisa! <3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits