Prom 2015

Hei dere! På torsdag var det skoleball og det ble bedre enn forventet. Når vi først kom dit fikk vi velkomstchampagne og hilste på hverandre. Guttene var kledd opp i dress og jentene var kledd opp i fine kjoler. Jeg går jo i niende klasse og de skal ha korte kjoler mens 10. Klasse skal ha lange kjoler. Vi ble stilt opp i en lang rekke. Jentene på den ene siden av skilleveggen og guttene på den andre siden. Lærerne hadde satt oss opp med partnere og vi fikk først vite hvem vi kom med der og da. Det var rene torturen å vente på og få vite hvem du skulle komme med. Da det var min tur gikk jeg sakte bortover og der så jeg partneren min for kvelden. Han var høy så det var jo et pluss. Jeg fikk en rose og vi gikk inn døra hvor vi skulle ta parbildet. Det eneste som var litt kleint var jo at jeg ble satt sammen med en gutt som har kjæreste. Han er sammen med en av de andre jentene og de er utrolig søte sammen. Men en fin kveld med venner og masse dansing ble det. Etter bildet skulle vi gå polonese som varte i en evighet men jeg kom meg nå gjennom det.

Så var det dansen. Vi skulle danse swing og vals. Jeg kom meg heldigvis igjennom det også. Så var det bare å finne plassene sine ved bordet. Når vi kom dit trakk han ut stolen for meg og vi gikk for å hente oss mat. Ved bordet var det god stemning og masse latter etter å ha hørt på 10. Klasse sine taler. Etter alt det obligatoriske danset vi og bare koste oss hele kvelden. Det var en magisk kveld og noe som jeg kommer til å huske i lang tid!

Én kommentar

Danian. Gutteblogger

27.01.2015 kl.22:41

Så utroooolig hyggelig da

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits