Vellykket premiere

Hei! Da var premieren overstått og det kunne jo ikke gått bedre. Har slitt skikkelig med kostymeskift bak scenen under øvingene og generalprøven gikk jo dritdårlig så var helt overlykkelig når jeg endelig fikk det til. Jeg bare elsker teater. De nervene du har før en forestilling, det suget i magen. Stå bak sceneteppet med verdens fineste teatergjeng å høre publikumet i salen. Musikken starter å spille og sveneteppet slår opp. Da er det ingenting som er bedre. Det er det beste som finnes. Lyskastere som lyser på deg og publikum som ler og klapper. Jeg kunne stått der for alltid. Så jeg er fullt klar for morgendagens forestilling.

Det var også utrolig koselig å ha venner og familie i salen. De er så snille som tar seg tid til å komme og se på meg. Det betyr så mye! Fikk også hilst på en gammel teatervenn som var og så på forestillingen. Var så superkoselig og se henne igjen. Nå skal jeg prøve og få meg litt søvn så dere får sove godt folkens så snakkes vi mest sannsynelig i morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits