Livet er en gave

Da var vi her da, tirsdag! Jeg må si at jeg ikke er så spesielt glad i tirsdager. Men skoledagen var overraskende bra faktisk. Tungt i norsken men vi hadde dansing i musikken så det kom seg jo, hehe! Vi lagde fiskeburgere i mat og helsen og det gikk jo ganske bra. Tror nok de på gruppa mi ble glad når jeg overstrødde de burgerne med sesamfrø, hehe! Jaja, ble nå hvertfall et resultat.

Så var det jo konfirmasjonsmøtet igjen og det er jo like kjedelig som alltid. Neida, det er jo faktisk ganske koselig til tider og idag fikk vi vite litt om kirkens nødhjelp aksjonen som vi skal gå neste tirsdag. Vi kommer på dører og samler inn penger så folk over hele verden får tilgang på rent vann. Så kanskje jeg kommer på døra di neste uke! Nå er jeg helt utslitt så skal prøve å få meg litt søvn for dagene bare fortsetter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits