Beruset av ditt nærvær

Kommer det til å bli enklere eller er livet bare en stor sirkel av utfordringer du aldri slipper unna. Jeg tror dessverre jeg alltid kommer til å slite med et eller annet og lærer sakte men forhåpentligvis godt. Jeg antar at jeg klager en del på livet men de rundt meg sier stadig vekk hvor enkelt det er. Jeg forstår det ikke. For meg er det en utfordring bare å komme seg ut av sengen om morningen. Ikke fordi jeg er trøtt men fordi jeg rett og slett må bruke alle kreftene jeg har for å klare å komme meg gjennom dagen. Jeg må fokusere og skjerpe alle sansene mine hver gang jeg skal inn til timen, gå ut blandt folk og ikke minst på treningssenteret. Noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg for det blir rett og slett for mye.

Jeg er også ganske fortvilet om dagen. Kanskje dere har noen tips. Jeg som dere sikkert vet etter mine tidløse innlegg om dette temaet elsker kjærlighet. Jeg bruker mesteparten av tiden på å se på romantiske filmer, høre på kjærlighetssanger og skrive om følelsene mine. Kjærligheten overvinner alt til slutt. Gutter er så ufattelig vanskelige å lese. Det er vel ikke bare jeg som føler det sånn eller, hehe! Kanskje jeg skal slutte å prøve og få tak i en forklaring på alt han gjør eller sier og bare roe ned litt. La det komme til meg istedenfor og la det bryte meg ned. Være ærlig med han istedenfor å la de grusomme tankene om han basert på hva andre sier snu mitt synspunkt totalt. Nei, jeg vet ikke! Jeg bare elsker de stundene jeg er med han. Som om det bare er oss to og hele verden er fryst rundt oss og jeg kan ikke slutte å smile. Som om jeg er beruset av nærheten hans og trenger den for å være glad. Avhengig! Ingenting føles riktig før han er tilbake. Så nå teller jeg ned til onsdag og fårhåpentligvis får jeg sett de vakre øynene igjen.,.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits