Victoria's secret ,-dream a little dreamer....

Reklame

Hvem elsker ikke victoria's secret ? Vi får aldri nok av det fantastiske utvalget og duftene er jo bare til å dø av! Jeg har blitt helt obsessed med victoria's secret body spray og selv har jeg to stykker (den tredje er Mathilde sin). Det finnes en del forskjellige og alle har hver sin unike duft. Jeg får sommerfølelse bare av å bruke den og føler meg allerede mye freshere. Små dråper fra himmelen og englene.... Mer jentete får det jo ikke blitt og hva er vel ikke en bedre kombinasjon enn alle favorittduftene våre samlet i en flaske. Jeg klare seriøst ikke å gå tilbake til vanlig parfyme etter dette og er nok ikke lenge til det kommer noen nye favoritter i posten. Du kan finne de nydelige sprayene på www.victoriassecret.com // duftene er jo uendelige men min favoritt må nok være love spell som er den lilla flasken. Føler meg så feminin og den har en slags moden duft. Im like totally in love with love spell...... Har dere noen favoritter??!!!

3 kommentarer

Ine Therese <3

28.03.2015 kl.23:30

ELSKER de der :D jeg har den pure day dream <3 ble helt avhengig, bruker den hver eneste dag :):) de har jo så mange forskjellige , og alle er like herlige :)

Lisa Semb

28.03.2015 kl.23:32

Ine Therese <3: ja, det er awesome;)

19.04.2015 kl.16:13

Du vet at reklame er når du får betalt for å gjøre noe?

Lisa Semb

19.04.2015 kl.16:28

Anonym: vet jeg veldig godt anonym. Jeg får nemlig betalt

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits