Hvis jeg kunne gjennoppleve bare den ene dagen

Hvis du kunne gått tilbake og forandret en dag i livet ditt hvilken dag ville du valgt? Ville alt blitt bedre? Er det mulig å få det til? Akkurat nå er det ikke noe annet i hele verden jeg ønsker mer enn akkurat dette. Å gå tilbake til den dagen alt gikk galt og gjøre ting om igjen. Endre det jeg gjorde feil. Ville alt vært annerledes om jeg bare ikke hadde gjort som jeg gjorde den kvelden, den søndagen. Nå befinner jeg meg på en hytte litt lenger ut på landet med ikke fullt så god dekning og lite folk. Med andre ord er det ganske stille her. Jeg kom hit på mandag og tenkte det ville være en god ting å komme meg litt bort, la tankene gjøre sin jobb og bli ferdig med det. Det viste seg veldig fort at slik skulle det ikke bli. Jeg var visst ikke så heldig. Jeg har tenkt på samme person 24/7 i 5 dager nå og må si jeg er lei av å tilbringe påsken min nedgravd i en dyne av grusomme tanker som gjemsøker hele meg.

Jeg har vært fram og tilbake, innom alle slags svar på hvorfor det ble som det ble og hvordan jeg skal ordne opp i det kaoset jeg igjen har klart å stelle istand. Jeg ønsker meg bare en ting og jeg kunne gjort hva som helst for at nettopp dette skulle blitt oppfylt. Om jeg bare kunne fått igjen den ene søndagen. Gjort om på alt og heller vært lykkelig enn ulykkelig nå. Jeg ville sagt ja til de tingene han spurte meg om som mest sannsynelig ville gjort meg til enn annen person. En person som er sterk til en forandring. Jeg ville ikke kommet fram med hele sannheten om hva jeg følte og håndtert situasjonen med bekymret familie ganske så annerledes. Kunne jeg forandret disse tre tingene ville jeg gått på skyer nå. Hvorfor Lisa hvorfor?!!!!

Men det er ikke forsent. Jeg kan fortsatt forandre alt. Akkurat nå føles det bare uvirkelig at hjemme finnes. At jeg skal på skole på tirsdag, samme gamle hverdag og jeg skal på trening igjen, jeg kommer til å se han. Spørsmålet er bare, kommer alt til å være det samme.... Jeg har fortsatt muligheten til å forklare, kanskje forandre meg. Jeg vet ikke men jeg vet at jeg ikke vil glemme. Jeg nekter..... Jeg vet dette ikke er over og jeg vet han forstår. Han er ikke som resten av de jeg har vært i kontakt med før. Han er spesiell! My guardin angel......Right d?!!!

Øyeblikket rett før min verste tabbe noensinne.....

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits