Fantastisk arbeidsuke hos bikbok

Heihei! Nå begynner det å bli en stund siden sist men det er litt vanskelig å blogge når ingenting i livet mitt er på plass. Jeg er jo så og si åpen om det meste her men uansett hva jeg sier så blir det jo underholdning for noen. Dette er noe som jeg overhode ikke forstår. Hvordan noen personer syns det er morsomt å lese om folk som sliter. At det kan finnes mange drittsekker på internett er jeg klar over men når det kommer fra klassekamerater blir det så dumt at jeg fatter det bare ikke. At enkelte personer finner det jeg skriver underholdende. Og når det er guttene på toppen av alt. Har altså så lite liv at de må drive å klikke seg inn på bloggen min for så og lese det jeg skriver. Vel, tjener en hel del på at du skal ha noe å le av så bare fortsett. Men værsåsnill, går du på ungdomsskolen, har gått på samme trinn som meg i 9 år og på toppen av alt er en gutt. Syns du ikke det er litt drøyt å ha min blogg som en underholdning. Lite liv må jeg si. Visste ikke at du var så interressert i å vite hva jeg gjør i hverdagen. Har ikke gjort stort annet enn å slappe av og rydde idag så nå vet du det. Men bare fortsett du så tjener jeg kanskje et par tusen til i måneden snart.

Men tilbake til det jeg egentlig skulle snakke om og fortelle dere som faktisk leser bloggen min for noe annet enn underholdning. Denne uka har vi hatt arbeidsuke. Jeg jobbet på bikbok noe som har vært en av de morsomste opplevelsene i mitt liv. Jeg skal faktisk jobbe der når jeg blir 16. Jeg tok bussen dit om morningene og gikk rett til jobb. Har lært sååå mye. Vi fikk inn nye varer hver dag som jeg pakket opp, satt på alarmer og hang ut i butikken. Alt skal henge etter størrelse og farger. Prøverommene måtte jo også ryddes en del med tanke på at det er noen som tror klærne hører hjemme vrengt på gulvet. Jeg har faktisk også lært meg kassa og fått hjulpet en god del kunder. Ble kjent med såå mange nydelige mennesker under arbeidsuka og dette er noe jeg sent vil glemme.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits