Lang helg

Hei fine dere! Da er en fantastisk lang helg gått mot slutten og nå er det klart for en ny uke fullt av nye muligheter, hehe! Prøver å være positiv. Det er jo så få uker til sommerferie som gir meg masse motivasjon. I tillegg er jeg i skikkelig blogghumør for tiden noe som lover godt. Så fort Mathilde finner tid nå så blir det ny header på bloggen, jippi!!!

TORSDAG

Uansett tilbake til saken. Det har vært lang helg noe som har vært sååå deilig til tross for at jeg har sittet en del med skolearbeid. Siste innspurt er alltid den tøffeste. Men såå verdt det til slutt. Torsdagen gikk til å få unnagjort en del som måtte gjøres. Jeg fikk ryddet rommet, gjort ferdig en oppgave i spansk og slappet av med netflix. På kvelden tok jeg med tid til en joggetur. En produktiv dag, hehe!

FREDAG

På fredag gikk det mye i det samme. Vi har jo fått paveljong også så det er kos bare å sitte der og puste inn den friske vårlufta.

LØRDAG

På lørdag dro jeg ut med mamma og lillesøsteren min Ida. Vi dro til senteret for å handle inn til 17. Mai og konfirmasjonen min som er neste uke. Jeg fant kjole til 17. Mai så nå er det i boks. Vi fikk også spist en nydelig lunsj. På kvelden storkoste jeg meg ute med min nydelige søster. Mer som en venninne egentlig, hehe! Glemmer noen ganger at hun bare er 10 år.

SØNDAG

Idag har jeg øvd så mye det lar seg gjøre til forestillingen vi skal ha i sal og scene på onsdag. Jeg kan så og si bare halvparten av replikkene mine så dette kan bli interessant. Dro en liten tur ut og kjøpte soft is med mamma på ettermiddagen. Alltid like koselig! Har også sett på ferier til sommerferien. Såå mange fine plasser å dra til. Gir meg virkelig lykkefølelse bare å tenke på det.

Én kommentar

Ida Johanson

03.05.2015 kl.23:37

Så koselig! Kjempefine bilder også :)

Lisa Semb

03.05.2015 kl.23:38

Ida Johanson: tusen takk fine deg!

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits