Elsker deg høyere en himmelen

Har du ikke opplevd å ha en person som vet absolutt alt om deg og som du kan være deg selv med 100 %. Jeg er så ubeskrivelig heldig som har en sånn person i livet mitt. Og jeg er utrolig takknemmelig.

Mathilde er ikke bare bestevenninnen min men mer som en søster for meg. Hun vet alt om meg og bare vet et blikk forstår hun alt. Det er også totalt umulig å i det hele tatt prøve å lyve for henne for hun gjennomskuer meg med en gang, hehe! Hun kan lese kroppsspråket mitt til enhver tid. Hun får fram den beste siden i meg og jeg kan alltid være meg selv til de grader når vi er sammen. Jeg er såå glad i henne at det gjør vondt. Når vi er sammen er det som om alle andre bare blir uklare. Vi gjør alt og ingenting. Oppfører oss som om vi skulle vært barn, legger ut litt for private videoer som vi angrer sykt på etterpå, spiser som om vi mente å søle alt utover hele gulvet, jager hverandre rundt i rommet til en av oss får overtaket å kiler den andre til døden, hehe! Mange ville nok syntes vi har ganske så dårlig humor. Hun er bare nydelig på alle mulige måter og vi er såå like at det nesten er skremmende. Nå må jeg nesten slutte før dette innlegget blir mer til en roman, hehe.

Bestfriends......no, more like sisters!

5 kommentarer

Gina angelica

05.05.2015 kl.23:14

Ingenting er som en bestevenn! ha en super dag, setter pris på om du tar en titt innom bloggen min<3

Lisa Semb

05.05.2015 kl.23:15

Gina angelica: nei, de er helt supre<3 ha en super dag videre du og :)

Silje S. Lopez

06.05.2015 kl.02:22

er så utrolig godt å ha noen så nærmt deg <3 bestevenner er kjempe viktig å ha

Lisa Semb

06.05.2015 kl.07:45

Silje S. Lopez: ja det er utrolig viktig! Ha en fantastisk dag videre <3<3

Mathilde

07.05.2015 kl.18:21

Jeg elsker deg enda mer <3

Lisa Semb

07.05.2015 kl.21:51

Mathilde: sportsrosa ;) vi to pakka mi <3 <3

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits