ARIANA GRANDE THE HONEYMOON TOUR

I går var jeg og Mathilde på Ariana Grande the honeymoon tour. Vi dro fra skolen allerede klokka elleve for å få gode plasser i køen. Det tok en halvtime før vi var trygt inne i Oslo. Vi kjappet oss å finne noe å spise så vi hadde litt å gå på. Vi kjøpte mat på burger king og selvfølgelig starbucks og skyndte oss til køen. Det viste seg at selve køen startet klokka ett og vi ble kastet bort av vakter når vi sto for nærme. Vi møtte to andre jenter som vi fikk utrolig god kontakt med og de hadde en del tips og triks. Så vi sto på andre siden av gaten med dem og nistirret på området. Så var det fler og fler som begynte å stelle seg opp så da gjorde jo vi det også men enda en gang ble alle kastet bort og vakten måtte forklare reglene. Klokka ett stormet alle i full fart over veien og kjempet alt vi kunne for å få bra plasser. Vi ble nå litt våte men det var virkelig verdt det for vi var en av de første i køen.

Da var det bare å vente i fem og en halv time i kø. Med trange gjerder rundt og ikke så altfor varmt vær. Hvis man skulle på do eller av en eller annen grunn ut av køen måtte man si ifra til vakten så han kjente deg igjen ellers kunne man risikert å bli kastet bakerst. Jeg ble kjent med så utrolig mange koselige mennesker i køen. En halvtime før dørene skulle åpnes begynte det selvfølgelig å regne så alle begynte å henge opp teppene sine med teip å bruke det som tak. Det funket jo fint det. Så var det bare å vente til de telte til tre og dyttingen kunne begynne. Jeg, Mathilde og de to andre vi hadde blitt så godt kjent med gjorde alt vi kunne for å komme oss igjennom å løpe bort til scenen. Å herregud det var verdt det for vi kom på tredje rad rett bak golden circle. Vi kunne jo ikke fått bedre plasser og et par ganger kunne vi faktisk ta på scenen.

Men så startet jo trøkket. Det kom fler og fler mennesker og jo mer som skjedde på scenen jo mer dyttet folk. Man måtte virkelig kjempe for å beholde plassene sine. Det tok litt tid før oppvarmingsbandet kom på scenen. De som varmet opp var bandet Rixton. De var sinnsykt gode og satt virkelig stemningen. Så var det enda en stund med venting før det endelig skjedde. Selveste dronningen kom på scenen. ARIANA GRANDE!!!! Jeg kunne ikke tro mine egne øyne når jeg først så henne der bare to, tre meter unna meg. Det var helt uvirkelig. Som og ta henne rett ut fra bildene. Hun er likevel hundre ganger penere i virkeligheten. Men mye mindre enn på bildene. Hun startet showet med bang bang og avsluttet med problem.

Kostymene hennes var så sinnsykt kule og fantastiske. Alle sangene og hele showet var bare spektakulært. Etter bang bang kom hands on me med superkul koreagrafi. Det var helt fantastisk å se på. Så sang hun best mistake mens hun svevde på en sky rett over hodene våre. Det var helt magisk og dette er en av favorittsangene mine. Så sang hun break your heart right back. Så sang hun be my baby, right there og the way. Kostymet hun brukte da var et av de fineste og jeg virkelig elsket hele opptreden. Så sang hun pink champagne og tattoed heart som hun gjorde helt nydelig. Så sang hun one last time som de fleste i publikum ble med på. Så kom why try som er min favorittsang fra albumet som var med hansker. Vet ikke så mye om dette men hun kunne legge til masse lyder og det hørtes dritkult ut. Så sang hun my everything og just a little bit of your heart. Kjolen hun hadde på seg var helt nydelig og hele øyeblikket var vakkert. Så kom love me harder og all my love etterfulgt av honeymoon avenue som for min del var den beste opptreden hennes. Hele øyeblikket var helt magisk, publikum sang med, confetti falt ned, alt var bare uveskrivelig. Så kom break free som jeg og mathilde sang med for full hals. Hun avsluttet med problem og antrekket hun hadde på seg var hekt likt som i videoen. Med andre ord så er dette en av de beste kveldene i mitt liv og jeg vet at dette er det jeg vil. Jeg kommer nå til å jobbe beinhardt mot drømmen og ikke la noe stå i veien lenger. Å stå på tredje rad var dødskult og jeg kom så nærme ariana. En helt fantastisk kveld.

Mathilde skal sende meg både flere bilder og videoer så det blir et innlegg til med dette <3

2 kommentarer

rosablogger01

23.05.2015 kl.22:38

fin blogg :)

Hadde virkelig satt pris på om du hadde titten innom min blogg ;)

Iselin Renée

24.05.2015 kl.12:57

Det var nok gøy :)

Lisa Semb

24.05.2015 kl.13:16

Iselin Renée: ja, det var det ;)

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits