Exploring over the island

Hei dere! På onsdag dro hele klassen på en guidet tur over Håya. En liten øy her jeg bor med masse historie fra krigen. Det var jo en fin tur men ble sinnsykt sliten etterhvert når vi kom på toppen. Mange bakker i tillegg til at det var nokså varmt. Vi gikk gjennom skogen hele veien ned. Det var vått, gjørmete og ikke lett å komme seg ned. Det var flere som badet men jeg har jo vært syk så det er ikke noe vits i å prøve og bli det igjen. Alt i alt ble det en fin dag!

3 kommentarer

Mille

06.06.2015 kl.00:45

Hallo!:) Nå har jeg tittet litt rundt på bloggen din, og den er kjempebra<3 Gjerne legg meg til som venn slik at jeg kan følge deg videre, også hadde jeg satt kjempestor pris på kommentar tilbake!:)

Lisa Semb

06.06.2015 kl.00:47

Mille: så hyggelig, tusen takk det setter jeg stor pris på<3 bloggen din er også kjempebra!!!

Iselin Renée

06.06.2015 kl.09:28

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits