When life's a party

Hey! Noen andre som gleder seg skikkelig til sommeren?!!!! Det gjør hvertfall jeg og bruker all tiden jeg har på venner og sommerminner. Tror dette kommer til å bli en kjempebra sommer. I går var jeg på stranda igjen. Det er alltid like koselig. Men jeg må si jeg merker humøret forandrer seg til det negativet når jeg henger med feil personer.

I dag etter treningen dro jeg med jentene til senteret for å shoppe. Herregud så gøy vi har det når vi er sammen og ler til vi griner, hehe. Men det er vel sånn det skal være. Innkjøp kan jeg sikkert legge ut denne uka hvis dere vil? I morra blir det løping i gymmen nie jeg gruer meg sinnsykt til. Ikke mitt sterkeste punkt for å si det sånn. I tillegg blir det en del sykling på fredag. Grøss og gru!!! Men det blir nok bedre enn jeg tror. Håper dere nyter dagene like mye som jeg gjør ;)

2 kommentarer

Tiffany Gnaly

17.06.2015 kl.23:22

Så herlige bilder :- )

Iselin Renée

18.06.2015 kl.19:32

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits