Schools out, Its summer!!!!

SATURDAY TO MONDAY

Disse dagene gikk til å bare slappe av og nyte de to siste dagene på skolen hehe. Jeg tok det helt med ro og har faktisk blitt brunere allerede, haha. Fikk også smakt sushi for første gang. Må si jeg har smakt bedre. Likte det så absolutt ikke men det kommer seg vel etterhvert.

TUESDAY

På tirsdag var siste skoledag. Vi hadde en fin avslutning hvor vi så værdens kjedeligste film, hehe. Vi fikk karakterkortet og jeg må si jeg er ganske så fornøyd. Mitt store mål var å få en 5 i snitt i mat og helse og det fikk jeg til. Det tok en masse jobbing men sååå verdt det. Etter vi hadde sagt hadet til alle dro jeg med mathilde ned til stranda. Perfekt start på sommeren.

WEDENSDAY AND THURSDAY

Jeg brukte disse to dagene på å trene. Mathilde skulle bort i to dager så jeg dro med et par andre. Pleier alltid å si hva kan gå galt før jeg gjør noe og angrer alltid etterpå, hehe.

FRIDAY

På fredag kom mathilde hjem igjen. Da dro vi på trening noe som føltes sååå godt etterpå. Etter det dro vi ned for å kjøpe is. En allertiders fredag.

Idag har jeg tatt det veldig med ro. Har ikke vært helt i form og vil virkelig ikke bli syk nå. Har sett igjennom high school musical filmene hvertfall, hehe. Blir aldri lei. Det er jo en klassiker. Jeg vokste opp med det i barndommen. Kommer aldri til å gå lei!

Én kommentar

Marthe Dybdahl

27.06.2015 kl.22:54

Du har en super fin blogg! Ble veldig inspirert da jeg tok turen innom og tror dette ikke er siste gangen! stå på, du er SUPER!

Lisa Semb

27.06.2015 kl.22:55

Marthe Dybdahl: tusentusen takk. Det betyr utrolig mye og hjelper på motivasjonen ;)

Skriv en ny kommentar

Lisa Semb

Lisa Semb

14, Frogn

Hei! jeg heter Lisa, er 14 år og bor i en liten by kalt Drøbak. Jeg har blogget i ca. tre år nå. Jeg blogger om min store lidenskap for musikk og teater, hverdagen min, sminke, innkjøp, outfits og mine tanker om livet. Her får dere følge mitt liv! Jeg vil virkelig komme til toppen med bloggen min så håper du liker bloggen og blir en fast leser <3

Kategorier

Arkiv

hits