Mine sommerplaner

Endelig har sommeren kommet etter dritlang venting. Har gledet meg utrolig mye til denne sommeren. Den første uka var jeg hjemme og bare slappet av fullt ut med venninner. Uken etter dro vi til hytta vår i Fredrikstad og har vært her i en uke allerede. Her får dere mine sommerplaner for i år og jeg vil gjerne høre om deres også ;)

HYTTA Skal tilbringe tre uker her i fredrikstad. Det er alltid like kos hvert år. Vi nyter dagene med utallige strandturer og bading, grilling, isspising og bare tar det helt med ro. Elsker å komme meg bort litt med familien slik i tre uker. Er så mye man kan gjøre her av sommeraktiviteter også.

STOCHOLM 25 JULI-1 AUGUSTVi tar alltid turen til Stocholm hvert år for å hilse på Morfar og Tina. Jeg gleder meg alltid sykt mye til denne turen. Vi har vært på en del forskjellige plasser tidligere men i år leier vi et nydelig hus med eget svømmebasseng. WIIII!!!!!. Det skal bli noen fantastiske dager. Vi skal også prøve å få kommet oss på tivoli og abba museet mens vi er der. Gleder meg allerede!!!

RHODOS 9-16 AUGUST

Dette er nok det jeg gleder meg mest til i sommer. Jeg elsker slike sydenturer. Late dager ved bassenget, kritthvit sand og blått hav, varm vind. Alt det en sommer trenger, hehe. Har gledet meg i flere måneder og i august drar vi. Bildene fra stedet er superfine så vi krysser fingrene for en flott tur<3 

Én kommentar

Iselin Renée

08.07.2015 kl.09:43

God tur :)

Lisa Semb

11.06.2016 kl.01:08

Iselin Renée: takk

Skriv en ny kommentar

hits